DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Kristen stavas a-n-n-o-r-l-u-n-d-a

Av: David Billström
torsdag 9 juni 2022 15:10

Läsarmejl

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

/bild/ovandelse-1654780165.jpg

Budskapet både till världen och församlingen är - omvändelse, tro på Jesus och att praktisera och tro på Guds ord. Jesus är vår hjälte, kom till honom idag, just nu.

Ett genomgående tema i Bibeln och församlingens historia är omvändelse. Omvändelse bort från synd, till Gud och Guds ord. Vägen in i Guds rike sker genom omvändelse och tro på Jesus. 

Men sedan så behövs att man fortsätter att ha en livsstil av omvändelse allteftersom man fortsätter att följa Jesus. 

När mina själviska agendor krockar med Gud och Guds vilja så är vägen framåt att hjärtat böjer sig under Guds vilja. Och Guds vilja står skriven i Bibeln och den är designad utifrån Guds kärlek och omsorg om människan. 

Mycket av det som finns i världen vill försöka påverka oss bort från Jesus och det som Bibeln lär och ingen människa är immun mot detta. Men med Guds hjälp så är det möjligt att leva som en kristen oberoende av vad som pågår runt omkring.

En kristen människa enligt Bibeln är verkligen annorlunda. Man åkallar inte djävulen eller platsen där djävulen och hans efterföljare en dag kommer att hamna, när man pratar. 

Man ljuger inte, stjäl inte, super inte eller har sex utanför äktenskapet, inte ens i fantasin. Ganska självklara saker som även många icke kristna förstår att kristna inte ska syssla med.

Men, tyvärr så har vi kristna blivit alltför påverkade av tidsandan på senare tid. Det är fortfarande Bibeln som gäller fullt ut, helt totalt oberoende av samhällets trender. 

Kompromissandet, som bara blir större allt eftersom tiden går, kommer aldrig att stanna av om vi inte trycker på bromsen, vänder om och bekänner vår synd inför Gud.

Att inte följa Bibeln vad gäller äktenskap, skilsmässa och omgifte är fortfarande inte okej. 

Att vara med i ekumeniken för att man sätter sin förtröstan till den institutionella kristendomens inflytande och samtidigt blundar för de felaktiga lärorna, det är synd och leder till förvirring och förvillelse och att Guds välbehag uteblir. 

Att i sin ovilja gentemot missionsbefallningen mest syssla med introvert verksamhet rimmar illa med Apostlagärningarna och församlingens väckelse och missions arv. 

Att vilja behaga sig själv och andra människor mer än Gud, det förhärligar inte Gud.

Evangelium om Jesus är ett för underbart och kraftfullt budskap för att bli uppblandat med denna världens ande. 

Priset som Jesus betalade för att friköpa oss från våra synder och försona oss med Gud, förtjänar all vår respekt och hjärtan som brinner av kärlek till honom.

Omvändelse bort från synd och att vända sig till Gud är något underbart. Det gör att man känner sig fräsch och glädjen återvänder. 

Låt oss som menar oss tro på Jesus fortsätta att följa honom med böjda och mjuka hjärtan på omvändelsens väg. Då kommer vi verkligen vara annorlunda, vilket kommer ge hopp till vissa och störa andra. 

Inte som självgoda moralister utan som personer frälsta av nåd som formas efter Jesu avbild.

Jesu kärlek är varm, äkta och genuin och han har verklig kraft att göra mirakler där ärliga hjärtan finns. Men när människor inte vill gensvara så går Jesus vidare och söker efter någon som har ett villigt hjärta. 

Budskapet både till världen och församlingen är - omvändelse, tro på Jesus och att praktisera och tro på Guds ord. Jesus är vår hjälte, kom till honom idag, just nu.

David Billström
Läsarmejl

#Omvändelse #Livsstil #Helgelse #Undervisning #Guds vilja

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Vi går emot uppfyllelsen av vilddjurets märke

→ Nästa
Olika slags tungotal


3 kommentarer


nils 10/6-22 08:20
Problemet är att Guds folk varken Vill eller Önskar bli Annorlunda idag.Så assimilerade med Världen vi blivit,syns ej någon Skillnad.Skäms Vi över Jesus,vår Frälsare? Det viktigaste Tidstecknet att vi Idag står inför Guds Dom,är just denna Ovillighet att Ödmjuka sig och Omvända sig från all Synd och Världen,för Jesu kärlek är Svartsjuk!
Heléne 10/6-22 10:13
Tack för en mycket respektfull käleksfull och klok artikel. I HERREN JESUS NAMN. AMEN
David Billström 10/6-22 22:07
Gud luttrar och prövar sitt folk. Han tillåter avfälligt ledarskap och synd att få ingång på bred front rätt in bland de heliga. Gud låter det ske för att se vilkas hjärtan som vill följa honom. Andligt sett så är det öken i Sverige idag men låt de som har öron höra och förbereda sina hjärtan för det Gud vill göra för han söker rena kärl.

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Mats 12/8-22 15:21
Tack Jesus för ditt offer på korset….En kärleksfullare gärning för oss syndare har aldrig och kommer aldrig ske… Tack käre Jesus för att jag får nåd , en nåd och kärlek som jag är helt oförtjänt av. Vi är många som ser de yttersta dagarna närmar sig sitt slut. Herre var med mig och min broder Stefan när vi döps i havet i morgon…..
Skrevs i 67 bibelord om Jesu kors

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap


Senaste bönämnet

måndag 15 augusti 2022 00:12
Jag ber om förbön för min man och vårt äktenskap. Om Guds hjälp och vishet att förstå varandra och att undvika onödiga konflikter. Tacksam för förbön!
söndag 14 augusti 2022 22:30
Tack för att ni bad för Daniel och Kalle bilresan till Kolmården gick bra. Dom kom hem lungt och fint 🙏💕
söndag 14 augusti 2022 22:25
Be för mig för alla plan i livet gud vet. Be även för min familj och om blodetsbeskydd. Beom frihet för oss alla och gud leder mig rätt. Be även för ekonomin.

DAGENS

Vecka 33, måndag 15 augusti 2022 kl. 05:47

Online: 105

7464 sidvisningar hittills i dag
(36586 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Stella och Estelle

Brevet till Laodicea Och skriv till ängeln för församlingen i Laodicea: Så säger han som är Amen, det trovärdiga och sanna vittnet, upphovet till Guds skapelse:” - Revelation 3:14,20

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krSTÖD APG29
Swish: 072 203 63 74 
Paypal: https://www.paypal.me/apg29 
Bankkonto (Swedbank) 
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9 
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

Translate

Laddningstid av sidan: 0.37 sekunder

↑ Upp