DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info

Läsarmejl

UFO, Global Vaccination och Iran

2021 blir UFO:s år.

UFO, Global Vaccination och Iran

En av Trumps sista beslut som president var just den, att en stor rapport om ”alien-fenomen” skulle släppas. Den rapporten kommer här under 2021, och media över hela världen pratar därför om att det här är UFO:s år.

Av: Mikael Walfridsson
torsdag 8 april 2021 23:39📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Bara överskriften ”UFO, Global vaccination och Iran” visar att vi har med nyheter som har med ändetiden att göra. Det kan vara nyheter som är av global karaktär, men det kan också peka på ett bestämt krig eller ett andligt bedrag, som kommer att vara en del av den förförelse som går ut över jorden efter uppryckandet. Grundet till att vi upplever dessa nyheter just nu är ganska enkel – dom pekar på Jesu dyrbara återkomst och uppryckandet av Guds församling och vedermödans början:

2021 blir UFO:s år

En återkommande fråga är just varför det är så stor fokus på UFO just nu, och om det har det någon förbindelse med det bedrag som världen kommer att uppleva efter uppryckandet? Det är inget tvivel om att bland annat UFO och utomjordingar kommer att få skulden för att miljoner av människor helt plötsligt är borta. 

En av Trumps sista beslut som president var just den, att en stor rapport om ”alien-fenomen” skulle släppas. Den rapporten kommer här under 2021, och media över hela världen pratar därför om att det här är UFO:s år. Det är ett otroligt sammanträffande, att i en tid då vi upplever att uppryckandet av församlingen närmar sig, ökar samtidigt vittnesbörd i media om människors möten med UFO:s och oförklarliga fenomen på himlen, och tidigare hemliga dokument blir släppta.

Barn ska vaccineras

Tanken om en global vaccination låter egentligen inte trolig, men det ser ut som att det är det som är på väg att bli verklighet. Nästa steg är att vaccinera barn under 12 år, en grupp som inte vaccineras i dag. Men det ser ut att bli en möjlighet redan till höst. Argumentet för att vaccinera barn är att dom utgör en stor del av befolkningen, och att det därför är svårt att uppnå en global flockimmunitet om inte barn också är vaccinerade. 

Vilddjurets märke kommer fungera på samma sätt – om vildjuretsmärke ska bli ett fungerande globalt system, måste alla människor och oavsett ålder, ta emot märket för att bli en del av detta. Även om de minsta barnen kommer att försvinna i uppryckandet, så är ideloligien den samma. En global agenda – gällande för alla åldersgrupper.

Kina och Iran

Vi har upplevt intressanta nyheter här på det sista om Kina och Iran som har skrivit under ett samarbetsavtal om fördjupad ekonomiskt samarbete de närmaste 25 åren. Med Kina i ryggen kommer Iran att känna sig ännu tryggare i sin position, och står redan starkt i sitt samarbete med GOG (Ryssland/Turkiet). Iran kommer dermed att bli ännu mer frimodig att trotsa USA, fullföra sitt kärnvapen program med möjlighet för att starta krig med Israel.

Avslutning

I skrivandes stund sker det intressanta saker när det gäller Ryssland och Ukraina. Spänningarna mellan länderna tilltar och en rysk gränsmobilisering oroar omvärlden. Om det utvecklar sig så tänker jag kommer att skriva om det i nästa inlägg.

Vi går en väldigt intressant tid i mötes. Här i vår och försommaren inträffar intressanta högtider som påsk, Kristi himmelfart och Pingst – högtider som innehållar många skuggbilder och är en förebild på vårt kommande uppryckade.

Jesu uppståndelse är min uppståndelse

Fil 3:20 – Men vi har vårt medborgarskap i himlen, och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsaren. Han skall förvandla vår bräckliga kropp, så att den blir lik den kropp han har i sin härlighet. Ty han har makt att lägga allt under sig.  

Uppståndelsen från de döda är de frälstas stora hopp. Det fanns inget hopp om evigt liv eller frälsning, om det inte vore för Jesus uppståndelse från de döda. Uppståndelsen är själva hörnstenen och fundamentet i vår tro, och utan den är både vår tro och predikan meningslös. (1 Kor 15:14)

Jesus är själva förstlingen av uppståndelsen, som betyder att hans uppståndelse blev min uppståndelse. När han uppstod från de döda så gav det mig hopp, att jag och en dag på samma sätt kommer uppstå och förvandlas, och för alltid ska vara med Herren.

Ett himmelskt folk

Efe 2:6 - Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Jesus

Församlingen har aldrig som sådan blivit lovade ett jordiskt rike, men vi har vårt medborgarskap i himlen och har det nya Jerusalem som mål. Vi är ett himmelskt folk, utvalda före det att den här världens grund blev lagd. Redan nu är vi sittandes med Kristus i den himmelska världen, och är välsignade med all den himmelska världens andliga välsignelser. I himlen finns vår lön, vår skatt och vårt arv som aldrig kan förstöras, fläckas eller vissna. Där finns också vår eviga boning bevarad, som Herren kommer ikläda oss med vid sin återkomst, som är vårt barnaskap och vår kropps förlossning.  

Döden berövas sin makt

 Döden kan ta våra kroppar till graven, men den har ingen verklig makt över oss. För flera tusen år sedan gav Herren oss hopp, när han profeterade till oss genom Hosea:

Hos 13:14 - Från dödsrikets våld skall jag friköpa dem, från döden skall jag återlösa dem. Du död, var är dina plågor? Du dödsrike, var är din ödeläggelse? Ånger är fördold för mina ögon.

På korset besegrade Jesus döden, och tog nycklarna till dödsriket. Men det betyder inte att döden inte finns eller inte existerar. På samma sätt som med Satan, kommer döden stegvis att mista sitt inflytande, för att till sist besegras och mista all sin makt:

  1. Jesus övervann döden på korset där han klädde av, och triumferade över väldena och makterna och förevisat dem offentligt. Kol 2:15

  2. Vid uppryckelsen av församlingen, ”då detta dödliga kläs i odödlighet”, kommer ”döden att bli uppslukad och segern vunnen” (1 Kor 15:54)

  3. Efter 1000 årsriket kommer döden att kastas i eldsjön (Upp 20:13), och Jesus överlämnar riket åt Gud, Fadern, sedan han gjort slut på varje välde, varje makt och kraft. Som den siste berövas döden all sin makt. (1 Kor 15:24-27)

Skapad för ett evigt liv i himlen

1 Kor 15: 51-52 - Se, jag säger eder en hemlighet: Vi skola icke alla avsomna, men alla skola vi bliva förvandlade, och det i ett nu, i ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda, och de döda skola uppstå till oförgänglighet, och då skola vi bliva förvandlade. 

Snart en dag, och vid den sista basunens ljud, kommer jag att förvandlas. Jag kommer att bli överklädd med en ny härlighetskropp, skapad för ett evigt liv i himlen. Denna förgängliga kropp jag har, kommer att uppstå i härlighet och kraft, och kommer att bli lik den min frälsare har.

Här på jorden dör jag som en jordisk människa, men jag har hopp om att en dag uppstå som en himmelsk. Jag dör ofullkomlig, men kommer att uppstå som fullkomlig. Vi dör med sjukdom, synd och nöd, men vi kommer att uppstå till ett evigt liv utan tårar, frestelser och död. Det är mitt dyrbara hopp, min glädje och min tröst. Min dyrbare frälsare kommer snart, och han kommer att förvandla oss, och vi kommer att bära den himmelska människans bild.

Maranatha!

Mikael Walfridsson

#Coronaviruset #Iran #UFO


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


243 kommentarer

1 2 »25

x
Liv
fredag 9 april 2021 11:26

Tack för en intressant artikel, önskar dig och alla andra här en välsignad helg...

Svara

x
Sven
fredag 9 april 2021 13:24

Intressant text och bra på många sätt hur det kommer att se ut i ändens tid, även om vi inte har kunskap när det kan bli.

Däremot så kan man fundera hur tanken med UFO kommer in i sammanhanget. Tror vi kristna på ufo, var bor dom, i nåt parallellt universum, måste också isåfall varit med i skapelsen, står det överhuvudtaget någonting i Bibeln om ufo, var står det i Bibeln att människor anklagar ufon när miljoner människor upprycks i den sista tiden!?

Jag har inga svar men det gäller att se, lyssna och höra vad som är trovärdigt och hålla sig till ordet i denna sena tid.

Svara

x
Jan A
fredag 9 april 2021 15:47

Det har sagts att 2021 är året då svärdet, Guds ord, kommer att gå igenom Kristi kropp. Det betyder att varje församling och varje enskild troende kommer att ställas inför avgörande vägval. Var har jag min verkliga lojalitet? (Jonas Adolfsson)

Det här tror jag är viktigt att tänka på idag!
Vi har nu ett vägval att göra,Guds väg,eller världens väg(Babylon)
Vad menar Jesus,om de inbjudna (Guds Folk) Bröllopsgästerna till Brudgummens Bröllop?
Tror inte det bara var till Fariséerna som Jesus ställde den frågan,tror det gäller oss alla.
Varför kom inte de inbjudna bröllopsgästerna till Brudgummens Bröllop, det står,de hade olika ursäkter!?De hade inte tid, lust,för mycket att göra i sina dagliga sysslor,affärer m.m.
Vi vill inte släppa det vi samlat ihop under våra liv.Ty Många är kallade men få är utvalda!Det står,Kungens tjänare gick då ut på vägarna och samlade alla de mötte,både onda och goda,och Bröllopssalen fylldes med gäster!
Går vi Guds väg,eller världens väg när vi tar denna vaccin-spruta? Läs psalm 91 i psaltaren.Vi skall väl vara Guds Tempel!

”Sedan sade han till sina tjänare: Allt är klart för bröllopet, men de inbjudna var inte värdiga. Gå därför till vägskälen och bjud till bröllopet alla som ni träffar på. Tjänarna gick då ut på vägarna och samlade alla de mötte, både onda och goda, och bröllopssalen fylldes med gäster.”
‭‭Matteusevangeliet‬ ‭22:8-10‬ ‭SFB98‬‬

”Men akta er för att berusa er och dricka er fulla och låta era hjärtan tyngas av det dagliga livets omsorger, så att den dagen plötsligt kommer över er som en snara. Ty den skall komma över alla som bor på jorden. Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly allt det som skall komma och kunna bestå inför Människosonen."”
‭‭Lukasevangeliet‬ ‭21:34-36‬ ‭SFB98‬‬

”Här visar sig de heligas uthållighet: de håller fast vid Guds bud och tron på Jesus." Och jag hörde en röst från himlen: "Skriv: Saliga är de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de får vila sig från sina mödor, för deras gärningar följer dem."”
‭‭Uppenbarelseboken‬ ‭14:12-13‬ ‭SFB15‬‬

Svara

x
Sverige
fredag 9 april 2021 17:34

Kristi himmelfart?

Men kanske inte fart på utrikiska... ;-)

Svara

x
Torsten Edelstam
fredag 9 april 2021 18:47

Det är inte omöjligt att ett tredje världskrig kan bli av i framtiden.

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Torsten Edelstam
fredag 9 april 2021 20:37
Torsten Edelstam skrev:
Det är inte omöjligt att ett tredje världskrig kan bli av i framtiden.

Se videoer: Emmanuel Minus: 3. verdenskrig.
Han var en uppskattat och gudfryktig pinsevennforkynner.

Svara

x
Per Oddvar Finsdahl svarar Jan A
fredag 9 april 2021 20:45
Jan A skrev:
Det har sagts att 2021 är året då svärdet, Guds ord, kommer att gå igenom Kristi kropp. Det betyder att varje församling och varje enskild troende kommer att ställas inför avgörande vägval. Var har jag min verkliga lojalitet? (Jonas Adolfsson)

Det här tror jag är viktigt att tänka på idag!
Vi har nu ett vägval att göra,Guds väg,eller världens väg(Babylon)
Vad menar Jesus,om de inbjudna (Guds Folk) Bröllopsgästerna till Brudgummens Bröllop?
Tror inte det bara var till Fariséerna som Jesus ställde den frågan,tror det gäller oss alla.
Varför kom inte de inbjudna bröllopsgästerna till Brudgummens Bröllop, det står,de hade olika ursäkter!?De hade inte tid, lust,för mycket att göra i sina dagliga sysslor,affärer m.m.
Vi vill inte släppa det vi samlat ihop under våra liv.Ty Många är kallade men få är utvalda!Det står,Kungens tjänare gick då ut på vägarna och samlade alla de mötte,både onda och goda,och Bröllopssalen fylldes med gäster!
Går vi Guds väg,eller världens väg när vi tar denna vaccin-spruta? Läs psalm 91 i psaltaren.Vi skall väl vara Guds Tempel!

”Sedan sade han till sina tjänare: Allt är klart för bröllopet, men de inbjudna var inte värdiga. Gå därför till vägskälen och bjud till bröllopet alla som ni träffar på. Tjänarna gick då ut på vägarna och samlade alla de mötte, både onda och goda, och bröllopssalen fylldes med gäster.”
‭‭Matteusevangeliet‬ ‭22:8-10‬ ‭SFB98‬‬

”Men akta er för att berusa er och dricka er fulla och låta era hjärtan tyngas av det dagliga livets omsorger, så att den dagen plötsligt kommer över er som en snara. Ty den skall komma över alla som bor på jorden. Vaka alltid och be om kraft att kunna undfly allt det som skall komma och kunna bestå inför Människosonen."”
‭‭Lukasevangeliet‬ ‭21:34-36‬ ‭SFB98‬‬

”Här visar sig de heligas uthållighet: de håller fast vid Guds bud och tron på Jesus." Och jag hörde en röst från himlen: "Skriv: Saliga är de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de får vila sig från sina mödor, för deras gärningar följer dem."”
‭‭Uppenbarelseboken‬ ‭14:12-13‬ ‭SFB15‬‬

Vi måste förbereda oss för svåra tider. Farligt att tänka: "No problem, för Jesus tar oss up före Antikrist kommer." DET BLIR VERKLIGEN JÄTTESVÅRT UNDER ANTIKRISTS TID, OCH ENDA SVÅRARE OM MAN INTE HAR FÖREBEREDD SIG, OM ANTIKRIST KOMMER FÖRST.

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag 9 april 2021 22:38

Hur förbereder man sig för det som ska övergå världen...? Ta emot JESUS,, tro på honom och bli räddad, (frälst) ni var en gång i mörker men nu är ni ljus i HERREN, vandra då som ljusets barn 1 Joh 1:7-10 om vi vandrar i ljuset så har vi gemenskap med varandra och HANS SONS BLOD RENAR OSS FRÅN ALL SYND, om vi säger att vi inte har synd bedrar vi oss själva och sanningen finns inte i oss,

Svara

x
Stefan Jonasson svarar Stefan Jonasson
fredag 9 april 2021 22:46
Stefan Jonasson skrev:
Hur förbereder man sig för det som ska övergå världen...? Ta emot JESUS,, tro på honom och bli räddad, (frälst) ni var en gång i mörker men nu är ni ljus i HERREN, vandra då som ljusets barn 1 Joh 1:7-10 om vi vandrar i ljuset så har vi gemenskap med varandra och HANS SONS BLOD RENAR OSS FRÅN ALL SYND, om vi säger att vi inte har synd bedrar vi oss själva och sanningen finns inte i oss,

1 Joh 1:9-10 om vi bekänner våra synder är han trofast och rättfärdig så att han förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet, om vi säger att vi inte syndat, gör vi honom till en lögnare och hans ord är inte i oss..vi måste förstå att vi är utvalda och räddade när vi tror på JESUS, VI BEKÄNNER VÅRA SYNDER PÅGÅENDE DÄRFÖR ATT VI ÄR FRÄLSTA (RÄDDADE) INTE FÖR ATT BLI FRÄLSTA, det påståendet kanske låter lite provocerande. Men den som lever i andligt mörker utan att ha tagit emot ljuset och sanningen i sitt hjärta, kan inte bekänna sin synd,

Svara

x
Sverige
fredag 9 april 2021 22:59

https://youtu.be/aRnbWRe55Yk
Kloka ord av Pastor
James Coates.

Svara

1 2 »25

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 15, torsdag 15 april 2021 kl. 04:37

Dagens bibelord

“[Kristi uppståndelse] Bröder, jag vill påminna er om evangeliet som jag predikade för er, som ni tog emot och som ni står fasta i.” (1 Corinthians 15:1, 3-4)

Dagens namn

Olivia och Oliver

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Olivia och Oliver. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 14 april 2021 08:30
Gode Gud gör så att jag har resurser till livets nödtorft. Käre Jesus förbarma dig över mig. Förlåt att jag är en syndare. Gode Gud hjälp mig.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp