Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

De visste ingenting… Så ska det bli för väldigt många när Jesus kommer

Holger Nilsson
2021-08-01 10:39

GÄSTBLOGG - Alla åsikter är skribentens egna.

De visste ingenting… Så ska det bli för väldigt många när Jesus kommer

Bild: Aftonbladet.

När någon idag talar om att man tror på Jesu återkomst och att den kan vara nära, finns det i regel en hel del som gör allt för att ta bort denna tro! Precis som det vore det farligaste som finns för en kristen att tro och längta efter denna händelse!

Överraskade

Det säger Jesus om hur överraskade människor kommer att bli då han kommer, Matt. 24:39.

Vi kanske bara har tänkt att det är en bild på de icke kristna inför den händelsen. Nej, tyvärr kan detta sägas om det stora flertalet av kristna bekännare i Sverige. Vårt land sticker ut när det gäller försummelsen av att predika om profetiorna och Jesu återkomst.

Tro aldrig för ett ögonblick att detta är det normala, det är onormalt att man kan förbigå en stå stor del av Bibelns budskap som det handlar om. I Nya Testamentet förekommer det över 300 gånger, det är det mest förekommande ämne, eventuellt kanske försoningen vara mer förekommande.

Hur har det blivit så här? Andligt sovande kristna ser naturligtvis inte uppfyllelsen av profetior om man inte får undervisning om dem.

Okunskap

Okunskap är en sida av att Jesu ord om att ”De visste ingenting”, det är på väg att få sin uppfyllelse i vårt land då Jesus kommer tillbaka. Många nyfrälsta får dock budskapet om Jesu tillkommelse klart för sig, de tror budskapet. Det är ett hälsotecken, för då man älskar Jesus längtar man också efter att få möta Honom.

När någon idag talar om att man tror på Jesu återkomst och att den kan vara nära, finns det i regel en hel del som gör allt för att ta bort denna tro! Precis som det vore det farligaste som finns för en kristen att tro och längta efter denna händelse!

Farligt

Det som är farligt däremot är att säga: ”Min Herre dröjer… det varnar Jesus för i Matt. 24:48. Det ordet är mycket aktuellt och borde varan det största väckelserop för alla kristna som inte vill höra talas om Jesu tillkommelse eller att den skulle vara nära.

Sverige räknas som ett av de mesta sekulariserade länderna i världen, detta återspeglas också i kristenheten i vårt land. Man vi skall fortsätta att försöka väcka de troende i Sverige. Tipsa om vår webbsida, sprid gärna Flammor – gör allt du kan för att väcka troende och i din församling. Utan att den blir väckt finns inget hopp om någon väckelse och att nyfrälsta kommer till tro. Ty väckelsen börjar bland Guds folk.

Du som inte är en kristen – tyvärr är det andliga tillståndet inte bra i Sverige, men sök Gud av hela ditt hjärta så kommer han att möta dig och ge dig sitt liv till förvandling och frälsning. Du får gärna kontakta oss via mejl info@flammor.com eller telefon 0383-161 64 för samtal.

Holger Nilsson

#Holger Nilsson #uppryckande #Jesu återkomst #tidstecken #sista tiden

Dela:

0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-04-23 10:29
Herre låt mig, lpt mig få vara en av dem. Som står med i första ledet, kämpa för dig rike, leva helt för dig. Herre jag ber.

0 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

På hur många språk finns Bibeln?

Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken

Världskände biskopen Mar Mari Emmanuel knivhuggen i Sydney

Frälsningens budskap: Guds kärlek och Jesu offer

Hästarna gör sig klara att rida igen - De apokalyptiska hästarna i Sakarja och Uppenbarelseboken

De såg, hörde och tog på den uppståndne Jesus

Jag fyller år den 23 april 2024

Jesus är uppstånden - Ja, han är sannerligen uppstånden

Jesus för världen givit sitt liv

Många bevis för att Jesus uppstod från de döda


Senaste kommentaren

Svensson - 22/04-24 14:34
Ordet talar till oss oberoende av tungomålet. Tag emot och budskapet når er. Jesus talar lika tydligt idag på svenska som på grekiska på 100talet, eller armeniska på år 30talet.

Skrevs i På hur många språk finns Bibeln?


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM