Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
SWISH: 072 203 63 74

General Harmagedon har tagit över i kriget mot Ukraina

Christer Åberg
2022-10-10 11:15

Ukrainakriget

/bild/general-harmagedon-1665395858.jpg

"General Harmagedon". Bild: Expressen.

Armégeneralen Sergey Surovikin går under tilltalsnamnet: General Harmagedon". Namnet är en hänvisning till hans hårda och oortodoxa inställning till militära operationer.

Ryskt missilregn över Ukraina

Denna morgon har ett ryskt "missilregn" drabbat Ukraina. Det sker två dagar efter att Krimbron blivit utsatt för bombattentat, förmodligen av Ukraina.

Enligt Ukraina har minst 75 missiler använts. Det har använts både missiler och iranska drönare för att slå ut bland annat ukrainska kraftstationer.

Peter Lidén, överstelöjtnant vid Försvarshögskolan säger att Ryssland ägnar sig nu åt ren terrorbombning

Det kommer också uppgifter i Aftonbladet att Belarus och Ryssland har börjat mobilisera ett gemensamt militärt förband som sedan två dagar tillbaka redan är aktivt, och amerikanska medborgare uppmanas av USA genast att fly Ukraina.

General Harmagedon

De massiva missil- och drönarattackerna kommer bara två veckor efter attacken mot Krimbron och att armégeneralen Sergey Surovikin har tagit över befälet för ryska styrkorna. Med anledning av detta skriver Mikael Walfridsson den här intressanta kommentaren på sin blogg Den yttersta tiden:

Många undrar sig vad Rysslands nästa drag kommer att vara efter att bron till Krim blev delvist förstörd. Händelsen ses som ett stort bakslag för den Putin, som själv invigde bron för fyra år sedan. Nu försvåras möjligheterna för Ryssland att få in krigsmateriel och förnödenheter till Krim och Cherson-regionen.
Armégeneralen Sergey Surovikin, som har lett den "södra" gruppen av trupper i Ukraina och Donbas, kommer att ta över befälet över ryska styrkor. Sergey Surovikin går under tilltalsnamnet: General Harmagedon. Namnet är en hänvisning till hans hårda och oortodoxa inställning till militära operationer.

Donald Trump varnar för tredje världskriget

Många är rädda att tredje världskriget när som helst kan starta. När jag tänker på tredje världskriget så förknippar jag det med ett atomkrig. Måtte det ryska kriget i Ukraina inte utvidgas utan att det bli fred snarast. Donald Trump har åter igen varnat för det tredje världskriget:

"Nu har vi krig mellan Ryssland och Ukraina med möjligen hundratusentals som dör. Vi måste kräva omedelbara fredsförhandlingar eller så hamnar vi i tredje världskriget och det kommer inte finnas något kvar av vår planet på grund av att korkade människor inte hade en aning. De hade ingen aning. De förstår verkligen inte."

Vi ska inte vara rädda. I Jesus Kristus är vi trygga vad som än händer. Men be i Jesu namn till Fadern att kriget upphör snarast.

Men det är fler än Donald Trump som varnar för tredje världskriget. Holger Nilsson skriver mycket om detta på Flammor.com. Bland annat nämner han i en artikel om den förre utrikesministern och statsministern Carl Bildts varning.

Res er upp och lyft upp era huvuden

Till sist vill jag nämna om Herren Jesu Kristi ord:

Luk 21:28 Men när detta börjar ske, res er upp och lyft upp era huvuden, för då närmar sig er befrielse.
Christer Åberg

#Ukrainakriget #Ryssland #Ukraina #Tredje världskriget #Harmagedon #General Harmagedon #Sergey Surovikin


1 kommentarer

Sven Thomsson - 19/10-22 11:09
Det är allvarligt att Ryssland nu ägnar sig åt ren terrorbombning. Genera Harmageddon ser ut att vara lika hård som Putin själv. Donald Trumps varning för tredje världskriget måste alla ta till sig, eftersom det är förknippat med kärnvapen. Vi pastorer måste varna för detta från talarstolarna i våra kyrkor.

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Stöd Apg29.Nu

Swish: 072 203 63 74

Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Bankkonto (Swedbank)

Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9

IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS


Senaste bönämnet

2023-03-20 16:16
Kom helige ande över min bror hjälp honom med allt du vet min önskan när det gäller honom🙏❤️

3 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Varför läsa Bibeln?

Flykten från Sodom: En profetisk förebild på det stundande uppryckandet

Noas flod: En profetisk förebild till uppryckandet

Vad betyder frälst?

Daniel - räddad från vedermödans brinnande ugn

Lag och nåd

Så här gör jag mina livesändningar för att kunna förmedla världens bästa budskap

Uppryckandet i GT - Man fann honom inte mer

Vem var det förutom Jesus som gick på vattnet?

Humanisterna erkänner att de är religiösa?


Senaste kommentaren

Andy Svensson - 19/03-23 10:09
Med ödmjukhet öppnar jag den heliga boken. Det är med respekt jag läser ordet. Och när jag läser Bibeln möter jag ibland på frågor som jag i ödmjukhet får lämna inför Herren. Jag är öppen för att mina sanningar inte alltid stämmer överens med Bibeln och då kan jag låta sanningen från Guds ord förvandla mig på djupet .

Skrevs i Varför läsa Bibeln?


STÖD APG29
Swish: 072 203 63 74
Paypal: https://www.paypal.me/apg29
Bankkonto (Swedbank)
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

FACEBOOK YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM