DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Skrivklåda Om Info

TV

Att bo på gränsen till Harmagedon: Amir Tsarfati

fredag 19 november 2021 14:42

Amir Tsarfati skriver på Youtube:

För mig är Harmagedon inget abstrakt begrepp. Jag bor bokstavligen på gränsen till Harmagedon. Jag slutar aldrig att fascineras över hur stark symbolen Harmagedon är i vårt kollektiva medvetande, och hur den triggar igång vår överlevnadsinstinkt. Även i tider av fred söker vi efter oräkneliga böcker och Hollywoodfilmer i ämnet, som om de skulle kunna förbereda oss för det värsta. Och det får mig att undra, kan vi verkligen vara förberedda för det?

Se den här intressanta och mycket klargörande videon som handlar om Armageddon. Om du vill ha svensk text trycker du CC och väljer sedan kugghjulet och klickar vidare på automatisk översättning till svenska.

Läser vi Uppenbarelseboken 16:16 så är det intressant att lägga märke till att Armageddon inte är en krigsskådeplats utan en samlingsplats.

Upp 16:16. Och han församlade dem till den plats som på hebreiska heter Armageddon.

SE MER: Behold Israel / Svenska: Swedish - YouTubeRekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Jesus finns på riktigt - Live med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 47, söndag 28 november 2021 kl. 12:26

Dagens bibelord

“Tacka HERREN, åkalla hans namn, gör hans gärningar kända bland folken!” (1 Chronicles 16:8)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be högt den här bönen om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 28 november 2021 00:20
Jag ber till dig Jesus. Låt mig få känna mig lycklig någon gång och känna mig älskad för den jag är. Jag ber dig Jesus. ✝️🙏


Aktuella artiklarSTÖD APG29

SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare (Paypal)
Bankkonto: 8150-5 934343720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt

mejl@apg29.nu
072-203 63 74

Om

Wikipedia om Christer Åberg

Mer

apg29.se
apg29.com 
apg29.nu 
christeraberg.se

Translate

↑ Upp