DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Läsarmejl

Buddhas lära och religion kunde ej frälsa buddhistmunken i Myanmar

"Jag blev svagare och svagare, blev medvetslös och lämnade kroppen och dog."

Buddhas lära och religion kunde ej frälsa buddhistmunken i Myanmar

Kungen svarade: Ja han var en god lärare,men han trodde inte på Jesus Kristus. Därför är han i helvetet. Jag blev tillsagd att se en annan man som var i elden,bärande en klädnad och frågade: Vem är denna man? Han svarade: Det är den du tillbeder Guatama Buddha!

Av: Nils
torsdag 30 januari 2020 00:35📧

Denna artikel är ett läsarmejl/gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Mitt namn är Odd peon Chantal Pulu från Myanmar, född 1953 i gamla Burma. Vid 18 års ålder sändes jag till buddist kloster, och blev vid 19 år en riktig munk. I klostret var den äldre munken den mest berömda i hela Myanmar, en stor lärare. 1983 dog han i en bilolycka, och det chockerade alla.

Jag sökte bli den bästa munken att följa alla föreskrifter av Buddha. Jag sökte att neka mina själviska tankar och begär, att fly från sjukdom och lidande och bli fri från världens kretslopp. Kämpade i flera år att bli den bästa munken, att ej skada någon levande varelse.

Mitt liv utvecklades som munk tills jag blev mycket sjuk, och kom till sjukhuset. Doktorn sa jag hade både gula febern och malaria, och efter 1 månad blev det värre. Han sa det fanns ingen möjlighet att bli frisk och skrev ut mig för att förbereda min död.

Jag blev svagare och svagare, blev medvetslös och lämnade kroppen och dog. Mina sinnen och ande var fullt vaken, och jag kom i ett landskap där en kraftig storm blåste tills inga träd eller något stod kvar. Jag gick fort längs detta öde landskap helt ensam.

Efter en stund gick jag över en flod och såg på andra sidan en hemsk sjö av Eld. I Buddismen har vi ingen tanke på en plats likt det. Jag var förvirrad tills jag såg en demon. Ansiktet liknade ett lejon, var mycket vilt och benen var som ormar. Jag var extremt rädd och darrande frågade jag hans namn.

Han svarade: Jag är helvetets kung, Förgöraren. Han bad mig se in i eldsjön, och såg de saffrangult färgade kläderna munkarna bär. Jag såg närmare det rakade huvudet av en man och såg det var Akiane, den berömda munken som dog i en bilolycka 1983.

Jag frågade helvetets kung, varför min tidigare ledare var fängslad i denna sjö av plåga, han var en god ledare. Han hade en undervisning kallad: "Är du en människa eller hund?", som hjälpt 1000-tals människor att förstå värdet av en människa är långt bättre än djuren.

Kungen svarade: Ja han var en god lärare, men han trodde inte på Jesus Kristus. Därför är han i helvetet. Jag blev tillsagd att se en annan man som var i elden, bärande en klädnad och frågade: Vem är denna man? Han svarade: Det är den du tillbeder Guatama Buddha!! Jag var mycket upprörd att se Buddha i helvetet och protesterade: Han hade en god etik, god moral och karaktär. Varför plågas han här i denna eldsjö?

Kungen svarade: Det spelar ingen roll hur god han var, han är i denna plats för han tror inte på den eviga Guden. Såg sedan en annan man som bar en soldatuniform med ett stort sår på sitt bröst. Och jag frågade, vem är denna man? Kungen svarade: Det är Aung San, revolutions ledaren i Myanmar. Han är här för han förföljde och dödade kristna, men först för han trodde inte på Jesus Kristus!

Såg sedan en varelse vars syssla var att underhålla elden i Eldsjön. Han var förskräcklig att se, och frågade: Skall du gå i Eldsjön? Nej, jag är här för att iakttaga, sade jag. Han sade: Du har rätt, jag kan inte finna ditt namn här. Du måste gå tillbaka den väg du kom.

Jag var i stor smärta, och gick tills jag kom till ett vägskäl med en bred väg till till vänster och en mindre väg till höger. Skylten till vänster var för de som inte tror på Jesus Kristus, och den mindre vägen var för Troende på Jesus. Jag gick den smala vägen, såg en man i vit klädnad och hörde underbara sånger. Jag frågade, Vad är ditt namn?

Efter 6 ggr. svarade han: Jag är den som håller nyckeln till himlen. Det är en mycket vacker plats. Du kan ej gå dit nu, men om du följer Jesus Kristus kan du gå dit när livet är slut Mannens namn var Petrus och han sa: Gå tillbaka där du kom, tala till folket som tillber Buddha och avgudar. De måste gå till helvetet om de inte ändras. De som bygger tempel och avgudar, och som ger offer till munkar för egen förtjänst de kommer till helvetet. Alla de som Ej tror på Jesus Kristus kommer till Helvetet!

Petrus sa mig att återvända till jorden och vittna om det jag sett. Du får ett nytt namn, du skall kallas Paul som kom åter till livet! Jag ville ej gå tillbaka, men Petrus följde mig längs en stege från himlen.

Återkomsten till jorden, och uppståndelsen från det döda

Det jag var medveten om var ljudet av gråt, och hörde min egen mor grät: Min Son, Min Son. Varför lämnade du oss? Jag hörde många andra som grät. Jag såg att jag låg i en kista och började röra mig. Min mor och far började ropa: Han Lever, Han Lever! Andra trodde ej mina föräldrar.

Jag lade mina händer på kistans sida och satte mig rakt upp. Många var förskräckta och skrek: Det är en Ande, och sprang iväg så fort de kunde. De som var kvar var mållösa och skakade. Det var en vätska som kom från min mage och insida i kistan, det är varför människor visste att jag verkligen hade dött.

Jag var just då på väg att bli kremerad i elflammor, då min far och mor fick se min kropp en sista gång innan Locket stängs och kistan bränns. Efter detta började jag förklara det jag sett och hört, och människor var förvånade Jag sade om mannen jag sett i eldsjön, och att bara de Kristna vet Sanningen. Att förfäder och vi har varit bedragna i 1000-tals år, att allt vi tror är Lögn. Människor visste vilken sorts munk jag varit, hur ivrig jag varit av Buddahs Lära.

Kommentar vad som hände efter hans uppstådelse och tjänst

Efter Pauls återkomst till livet och upplevat detta har han förblivit ett trofast vittne för Herren. Burmes pastor har sagt oss att han fört 100-tals andra munkar till tro på Kristus. Hans vittnesbörd är tydligt och mycket orubbligt, och har förolämpat många som ej kan acceptera att det är bara en väg till Himlen, genom Herren Jesus kristus. Efter många år av strikt efterföljelse av Buddist lära, förkunnade han omedelbart evangeliet om kristus.

Allt han lärde under de 3 dagarna i graven var helt nytt för honom. Han orädda vittnesbörd har fört honom till fängelse minst en gång där auktoriteter misslyckades att tysta honom. När han frigavs fortsatte han vittna om vad han såg och hörde. Hans nuvarande vistelse är okänd, en burmes sade han är i fängelse och kanske blivit dödad. Enn annan sade att han är fri och fortsätter sin ttänst.

Nils

#Uppenbarelse #Nils #Helvetet #Himlen


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, lördag 15 maj 2021 kl. 13:53

Dagens bibelord

“Liksom du inte vet vart vinden far eller hur benen bildas i moderlivet, så förstår du inte heller Guds verk, hur han gör alltsammans.” (Ecclesiastes 11:5)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 15 maj 2021 08:58
Jesus hjälp,kom med din frid. I Jesu namn.Amen!💛🙏

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp