DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Flammor nr 1: 22 000 ex

Av: Holger Nilsson
tisdag 15 mars 2022 10:32

Reklam

/bild/flammor-nr-1-ukrainakriget-1647336861.jpg

Ett aktuellt väckande nummer om vår tid, profetiors uppfyllande och Jesu återkomst.

Har du inte prenumeration – prenumerera nu!

Det finns också en del som ännu inte förnyat prenumeration – gör det så att Du får detta nummer när det är färdigtryckt.

Vi har beställt en upplaga på 22 000 ex.

Tidningen inbladas också i pappersupplagan i tidningen Världen idag.

Vi upplever det angeläget att nu få ut budskapet, vi vet inte hur länge vi kan verka på detta sätt. Dels kan det bli krig som omintetgör möjligheter att trycka tidningar och vi väntar på att Jesus kan komma, faktisk när som helst, mycket tyder på det.

Låt oss därför tillsammans göra vad vi kan för att väcka människors inför detta. Vi behöver din hjälp för att nå fram till dem som vi annars inte skulle nå. Det kan ske genom att Du är med och ger gåvoprenumerationer.

Det är angeläget att inte minst väcka Guds folk.

Det är sällan som budskapet om Jesu återkomst och profetiornas uppfyllelse predikas. Det har lett till att många troende inte förstår vad som håller på att hända. Du kan ge församlingsmedlemmar en prenumeration på Flammor. Det framgår inte vem som har gett gåvoprenumerationerna utan de bara mottar tidningen. Om Du gör en insats på detta område kan det bidras till ett andligt uppvaknade och vi ser brinnande troende innan Jesus kommer!

Du får ge hur många prenumerationer som helst.

Räkna ut avgiften och sända oss ett mejl med adresser samtidigt som Du gör inbetalningen.Tillsammans kan vi på detta sätt verka för ett andligt uppvaknade som kan ha evighetsbetydelse!

Prenumerationsavgiften

Prenumerationsavgiften är 60:- för egen prenumeration och endast 40:- per styck för gåvoprenumerationer. Ger Du fyra eller fler gåvoprenumerationer får Du gratis den nya boken Det stora avfallet av Holger Nilsson.

Prenumerationsavgifter betalas genom att swisha till 123 305 5357, det går också sätta in avgifter på plusgiro 87 34 76 – 6.

Holger Nilsson

Predikant, Författare och redaktör för tidningen Flammor.

#Flammor #Tidning #Holger Nilsson

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Se När skenet bedrar på Himlen TV7

→ Nästa
Startade tredje världskriget 24 februari klockan 04.00 2022?


0 kommentarer


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

David Billström 15/7-22 17:12
Mycket bra att du betonar sanningen om vem Jesus är, Christer. Jesu blod som rann för oss på Golgata kors är det mest dyrbara och heligaste offret i världshistorien. Genom Jesu död och uppståndelse kan vi försonas med Gud och bli fyllda med den Helige Ande. Så mycket värdefullare än något annat i denna världen.
Skrevs i Gud bekänner att Jesus är hans Son


Senaste bönämnet

fredag 12 augusti 2022 16:08
Jesus hela mig och mitt barn, ge oss frid och hjälp så att ekonomin blir bra, vi lever i en sjuk bärld...
fredag 12 augusti 2022 13:42
Jesus jag vill bara tacka dig för den friden du skänkt mig trots så mycket motgångar. Jesus jag är tacksam trots ovisshet och allt annat ovisst som väntar. Jesus vaka över alla som söker dig. Amen
fredag 12 augusti 2022 12:41
Kan ni be för min skull

DAGENS

Vecka 32, lördag 13 augusti 2022 kl. 07:57

Online: 100

17872 sidvisningar hittills i dag
(31899 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Kaj

“Hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar som Gud har förberett för att vi ska vandra i dem.” - Ephesians 2:10

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.58 sekunder

↑ Upp