DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Kyrkfolk, låt oss vända om

Av: David Billström
torsdag 21 november 2019 21:23

Läsarmejl

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

Kyrkfolk, låt oss vända om

Olof Amkoff, längst till höger på bilden och Kalle  Appelfeldt till vänster om mig. Pastor Tomas Scull syns med sin fru Ruby och deras barn: Sara, Elisabet och Tomasi.

Vi som församling i Sverige idag är i behov av omvändelse. Vi har blivit påverkade av denna världens ande.

Kyrkfolk, låt oss vända om

Vad som kännetecknar en frälst människa är att man har böjt sitt hjärta. Man är inte längre sin egen herre. Man har böjt sitt hjärta för Jesus och Guds ord. I alla tider har människor ifrågasatt och gjort uppror mot Guds ord. Man vill ändra på Guds ord istället för att låta Guds ord förändra sitt eget liv. "Gud står emot de högmodiga, men de ödmjuka ger han nåd." Jak. 4:6 Gud hjälper de människor som ödmjukar sig. Detta är underbart.

Är vi påverkade eller påverkar vi?

Vi som församling i Sverige idag är i behov av omvändelse. Vi har blivit påverkade av denna världens ande. För ett antal år sedan framfördes genom David Wilkerson ett budskap till Sveriges kristna. I ett tag var det tal om dess innehåll, som var att vi var apatiska. Men med tiden så rann det ut i sanden. Vi är fortfarande i samma läge. Låt oss, var och en rannsaka våra hjärtan och liv. Låt oss böja oss för Guds ord. Det kan gälla många olika områden av våra liv.

Bön och omvändelse

Att vi ber och ropar till Gud är både någonting underbart och viktigt. Men det behöver gå hand i hand med hjärtan som omvänder sig. Vi kan inte vara kristna på våra egna villkor. Vi kan inte tro och mena att Gud ska göra vad vi ber om, om inte vi gör det vi vet att vi ska göra. Gud är inte vår betjänt. Men vi kan, genom Guds nåd, få samarbeta med Gud. Och detta är ett privilegium.

Helig tjänst

Må församlingen, Kristi kropp, resa sig. Vi har med Gud att göra. Gud är mäktig och han kallar oss till helig tjänst. Människor runt omkring oss håller på att sjunka ner i fördärvet. Låt oss lägga av med allt som inte är i linje med Bibeln. Vi kan gå ut i den Helige Andes kraft med hopp till världen. "Och han sa till dem: Gå ut i hela världen och predika evangelium för hela skapelsen." Mark. 16:15

"Detta är en ren och fläckfri gudstjänst inför Gud och Fadern, att besöka föräldralösa barn och änkor i deras nöd och hålla sig obesmittad av världen." Jak. 1:27

Gud välsigne dig.

David Billström
Läsarmejl

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Uppryckandet

→ Nästa
Som en härlig gudomskälla


0 kommentarer


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

David Billström 15/7-22 17:12
Mycket bra att du betonar sanningen om vem Jesus är, Christer. Jesu blod som rann för oss på Golgata kors är det mest dyrbara och heligaste offret i världshistorien. Genom Jesu död och uppståndelse kan vi försonas med Gud och bli fyllda med den Helige Ande. Så mycket värdefullare än något annat i denna världen.
Skrevs i Gud bekänner att Jesus är hans Son


Senaste bönämnet

fredag 12 augusti 2022 16:08
Jesus hela mig och mitt barn, ge oss frid och hjälp så att ekonomin blir bra, vi lever i en sjuk bärld...
fredag 12 augusti 2022 13:42
Jesus jag vill bara tacka dig för den friden du skänkt mig trots så mycket motgångar. Jesus jag är tacksam trots ovisshet och allt annat ovisst som väntar. Jesus vaka över alla som söker dig. Amen
fredag 12 augusti 2022 12:41
Kan ni be för min skull

DAGENS

Vecka 32, lördag 13 augusti 2022 kl. 07:45

Online: 90

17605 sidvisningar hittills i dag
(31899 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Kaj

“Hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar som Gud har förberett för att vi ska vandra i dem.” - Ephesians 2:10

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.82 sekunder

↑ Upp