DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Profetiska nyheter – CERN, Det tredje världskriget och den vita hästen

Av: Mikael Walfridsson
söndag 1 maj 2022 12:39

Gästblogg

Denna artikel är gästblogg vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

/bild/vit-hast-1651401497.jpg

Putin har svarat tillbaka att Storbritannien är nu ett primärt mål för Moskva! Storbritanniens försvarsminister var ute och varnade för att vi bara kan vara dagar från att Putin förklarar ett nytt och ett tredje världskrig!

Kära Vänner!

Jag försöker så gott jag kan att uppdatera regelbundet med intressanta nyheter i kommentarsfältet, så det kan också vara en möjlighet att se där. Världsutvecklingen går väldigt fort och det är dessvärre de dåliga nyheterna som fyller mest. Men som jag har skrivit tidigare, kan Herren inte komma tillbaka, utan att vi först upplever födslovåndor och tecken i himlen och på jorden. Herrens återkomst och dessa tecken är med andra ord oskiljaktiga och går hand i hand.

Spänningar ökar mellan Storbritannien och Ryssland

Spänningarna mellan Storbritannien och Ryssland ökar, och i följe flera media har brittiska specialstyrkor tagit sig in i Ukraina. Det skulle vara tala om soldater som är experter i sabotageoperationer och gerillakrigföring. Samtidigt så hotar Boris Johnson med att kunna ”slå tillbaka mot Ryssland, utan att samråda med andra Nato-länder”. Putin har svarat tillbaka att Storbritannien är nu ett primärt mål för Moskva! Storbritanniens försvarsminister var ute och varnade för att vi bara kan vara dagar från att Putin förklarar ett nytt och ett tredje världskrig!

Vi har tidigare delat utombibliska profetior om Ryssland och Kina i en gemensam blixtattack mot USA. När Putin häromdagen varnade omvärlden för en ”lightning respons” (blixtattack), så var det en förvarning till dessa profetiors uppfyllande.

Vi har med andra ord en väldigt allvarlig situation som eskalerar dag för dag. Det betyder att vi med stormsteg närmar oss avslutningen på denna tidsålder.

CERN öppnar upp för demonisk aktivitet

Jag har tidigare skrivit om CERN och deras forskningsprojekt i Schweiz. CERN är ett kärnforskningsanlägg som grundades i 1954, och är Europas första samarbete inom det vetenskapliga området. Sverige är dessa medlemsländer. Organisationen har tydliga anknytningar till ockultism, både i deras logo (666), deras Shiva staty utanför huvudkontoret som dansar dödsdansen, och genom deras ockulta och mörka forskningsprojekt.

Redan i 2015 började ett projekt som handlade om att skapa eller hålla en portal öppen (a wormhole) till en annan dimension. Försöket går ut på att utforska ursprunget till universum, mörk materia, svarta hål och extra dimensioner.

Nu har CERN öppnat upp för samma projekt, som handlar om att utforska och jaga mörk materia i universum. Det man gör är inget annat än att forska i andliga ondska och man förlöser demonisk aktivitet från avgrunden.

Jag är den vita hästen

Ord 21:31- Hästen rustas för stridens dag, men segern kommer från Herren.

Sen den dag jag skapades, har jag förberetts för den här dagen. Sedan dess jag kom till, har jag vetat att jag har ett särskilt ändamål och uppgift. Ingen har någonsin ridit på min rygg, och ingen har tidigare hållit i ändarna av mina tyglar. Det var Herren som gav mig min styrka, och klädde min nacke med en man. Jag skrapar marken med auktoritet, och min stolta frustning sprider skräck bland fienden. Jag ler åt fruktan och känner ingen rädsla. Jag eggas när jag vinner terräng, och med våldsam kraft rusar jag fram mot väpnade skaror. För varje basunstöt frustar jag till, och redan på avstånd vädrar jag strid, kommandorop och härskri. Jag har blivit rustad för denna stridens dag, men jag vet, att segern kommer från Herren.

Namnet på den som sitter på min rygg är ”Konungarnas Konung och herrarnas Herre”. Han som håller tyglarna i sin hand är Trofast och Sann, med ögon som eldslågor och ett skarpt svärd från hans mun. Vi rider snabbt med en fast beslutsamhet. Bakom oss är de himmelska härarna, som också rider på vita hästar. Konungen leder denna himmelska arme som fyller himlen med härlighet och makt. Han leder sin arme mot det avgörande slaget, och han kommer ridande på en vit häst. Det är jag som är den vita hästen.

Jesus kommer mycket snart!

Mikael Walfridsson
Gästblogg

#Profetiskt #Ukraina #Ryssland #3:e världskriget

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Gammal profetia aktuell om hotet från Ryssland

→ Nästa
Crossnet hackat för en vecka sedan - Fortfarande ligger många kristna hemsidor nere


6 kommentarer


Mikael Walfridsson 01/5-22 16:29
Kära Vänner,

Tiden går mot sitt slut och Jesus kommer mycket snart tillbaka. Må Herren ge styrka och kraft till var och en, på den sista biten av vår vandring.

Herrens rika välsignelse

Mikael

www.denytterstatiden@blogspot.com


Elin 03/5-22 20:19
Stort TACK för viktig info och god vägledning i denna skrämmande tid Mikael W.
Vår stora tröst är "Frukta inte" som står skrivet för varje enskild dag i bibeln. Även sista orden av Jesus till sina lärjungar: Jag är med er ALLA DAGAR till tidens slut. Vilken tröst för hans lärjungar ännu idag.
Gud välsigne Dig rikligen Mikael W !
Annie 03/5-22 22:31
Frid broder. Tack för vad du delar, det är viktigt. Jag tror vi närmar oss tidens slut.
HERRENS rika välsignelse över dig.
Mikael Walfridsson 04/5-22 19:14
Guds frid,

Ja, att Herren är med oss är en fantastisk tröst, både i denna tid och i vår vandring med Herren. Det finns ingen väg vi går på han inte har gått först, och inget steg vi tar har han inte tagit förut. Vi närmar oss tidens slut, och den genuina och villkorslösa kärleken från Jesus, är den som bär oss helt igenom.

Maranat
Titti Zandelin 05/5-22 12:06
Allt är klart för uppryckelsen.
Gud har lagt en längtan i mig som är starkare o starkare
Känner mig löst ifrån Världen
Och längtar så efter att möta Jesus på skyn med alla syskon
Ber att alla barnen, barnbarnen får möta Herren nu innan def är för sent
Mikael Walfridsson 07/5-22 23:26
Guds frid, Titti.

Jag instämmer i din längtan och din känsa av att vara helt avklarad med den här världen. Vi är redo att lyftas upp för att möta Herren och alla nära och kära som redan gått hem.

Maranatha

Mikael


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Direkt med Christer Åberg

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Mats 12/8-22 15:21
Tack Jesus för ditt offer på korset….En kärleksfullare gärning för oss syndare har aldrig och kommer aldrig ske… Tack käre Jesus för att jag får nåd , en nåd och kärlek som jag är helt oförtjänt av. Vi är många som ser de yttersta dagarna närmar sig sitt slut. Herre var med mig och min broder Stefan när vi döps i havet i morgon…..
Skrevs i 67 bibelord om Jesu kors

Sven Thomsson 25/7-22 09:41
Bra budskap Holger. Det år sådant här som människor behöver få veta och inte minst många kristna som inte inser faran med yoga och annat ockult. Vi som tror på Jesus måste bli så fyllda av den helige Ande och kraft så att vi kan stå emot detta och beklädda med kraft så att vi kan driva bort Satan och "driva främmande härar" på flykten.
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap

Bjarne Andersson 24/7-22 21:10
Den här visar mer vad som kommer framöver! Extern länk
Skrevs i Hon är ett av den onda andevärldens redskap


Senaste bönämnet

söndag 14 augusti 2022 07:35
Jesus hjälp alla små o större som börjar skolorna nu o vardagen skyddsänglarna med dem,och att Jesus får återkomma till skolorna på morgon andakten o bön osv,,,
söndag 14 augusti 2022 05:41
Be att jag får mina pengar från min syster, att hon slutar bete sig illa och göra mer skada.
lördag 13 augusti 2022 22:31
Be för min man som är så fylld av vrede och aggressivitet men som inte alls förstår detta. Det här förstör vårt äktenskap och jag önskar inget annat än att han skulle få möta Jesus!

DAGENS

Vecka 32, söndag 14 augusti 2022 kl. 08:53

Online: 93

16405 sidvisningar hittills i dag
(40064 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Uno

Brevet till Laodicea Och skriv till ängeln för församlingen i Laodicea: Så säger han som är Amen, det trovärdiga och sanna vittnet, upphovet till Guds skapelse:” - Revelation 3:14,20

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.64 sekunder

↑ Upp