BÖnesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Christer Åbergs valanalys 2022

Christer Åberg
2022-09-13 19:57

/bild/val2022-1663090051.jpg

Bild: val.se.

Ett bra tag innan valet 2022 i Sverige trodde jag att Socialdemokraterna skulle backa med några procent, att Sverigedemokraterna skulle bli Sveriges näst största parti och att det nystartade muslim-islamistiska partiet Nyans inte skulle komma in i riksdagen men väl in i några kommunfullmäktige. Men jag hade ingen aning om vilka som skulle sitta och regera efter valet.

Jag trodde att många muslimer som brukade rösta på Socialdemokraterna istället skulle rösta på Nyans. Därför trodde jag att Socialdemokraterna skulle tappa ett par tre procent. 

Jag hörde på valdagen att en muslimsk klanledare i Sverige hade uppmanat muslimerna att rösta på Nyans. En klanledare har stort inflytande och muslimer brukar lyssna på sådana.

Jag hade fel att Socialdemokraterna skulle backa, men väl rätt att det muslim-islamistiska partiet Nyans skulle ta en del röster från dem. Socialdemokraterna blev det största partiet med 30,5 % av rösterna.

Jag hade rätt att Sverigedemokraterna skulle bli det näst största partiet i Sverige. 20,6 % av rösterna. 1,2 miljoner svenskar röstade på dem.

Jag hade rätt att det muslim-islamistiska partiet Nyans som vill införa sharialagar inte kom in i riksdagen, men jag hade fel då jag trodde att de skulle komma in i en del kommunfullmäktige. De kom som väl var inte ens in i Malmö där de hade satsat stort. 

Det hade varit mycket allvarligt om Nyans hade kommit in i maktens korridorer och fått inflytande. Sverige behöver inga sharialagar.

Jag läste någonstans att både Centern och Socialdemokraterna tappade väljare som istället röstade på Nyans. Och det var detta som gjorde att segern, som statistiken pekar på nu, gick till högerblocket och att det blir ett maktskifte i Sverige, vilket jag inte hade kunnat förutse innan valet.

Dessutom är det glädjande att märka att alla muslimer i Sverige inte hörsammade klanledarens uppmaning att rösta på Nyans. Detta avslöjar att muslimer kan tänka själva och ha en egen vilja och inte låter sig bli lurade och blint styras av flocken eller den breda massan.

Hur det ska gå i politiken i den närmaste tiden vet jag inte, men en sak vet jag säkert, att Sverige inte kan bli frälst genom politik. Den ende som kan frälsa och rädda är Herren Jesus Kristus Guds Son. Det är honom som Sveriges folk så innerligt behöver. 

Därför vill jag av hela mitt hjärta uppmana dig att ta emot Jesus Kristus som Herren i ditt liv så att du blir frälst och räddad. 

Jesus är den ende som kan ge sann trygghet och frälsning. Därför vill jag också uppmuntra dig som tror på Jesus att du berättar om honom för andra människor så att de också kan komma till tro på honom, ta emot honom och bli frälsta. 

Det är på det här sättet som Sverige blir förvandlad då människor tar emot Herren Jesus Kristus och blir frälsta.

Jet 29:11 Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.

Christer Åberg

#Val 2022 #Politik #Nyans #Sverigedemokraterna #Sharialagar


4 kommentarer

Andy Svensson - 14/09-22 07:46
Jag instämmer med dig Christer Jesus är det enda som kan ge sann trygghet och frälsning. Underbart Bibelord du hade med på slutet. Det Bibelordet har varit med mig i många år som kristen. Låt oss gå in i bön och fasta för vår nya regering samt vårt land.

Albin - 14/09-22 11:16
Och vilken fantastisk framtid och hopp vi har att se fram emot. Evig frid och lovsång i himlen. Det kommer snart en väckelse över hela jorden (Joel 2:28) och snart är kungen här. Tror inte ens det blir ett val till.

ES - 15/09-22 12:35
Obehagligt när Magdalena Andersson börjar varna för politiskt och rasistiskt våld i sitt tal igår kväll. Vilka skulle stå för det våldet? Jag tror inte att det är de fyra högerpartierna iallafall. Sedan kan man tycka illa om Sd, men så summa att de i det här läget skulle organisera våld och förföljelse mot invandrare är de inte.

Sollan - 15/09-22 21:33
Håller med helt , ingen politiker kan rädda landet , där ondskan råder, bara Jesus .

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Stöd Apg29.Nu

Swish: 072 203 63 74

Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Bankkonto (Swedbank)

Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9

IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS


Senaste bönämnet

2023-06-02 20:58
Gud, jag kan aldrig tacka Dig nog för allt du gjort för oss. Jag har inget att ge förutom varje dag av mitt liv. Att få vara i din närhet. Umgås med dig. Låt mitt liv bli en lovsång till dig jag ber.

4 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

Bilder som förklarar treenigheten

Från förbannelse till frihet: En ovanlig födelsedagshistoria

Hotbilden för terroristbrott fortsätter att vara allvarlig i Sverige

Pingstens mirakel bekräftar treenigheten

Livets värde: En resa genom smärta och upplysning

Varför vi behöver vara brinnande i anden

Dopet i den Helige Ande och tungotalet

Pingstdagens mirakel

Syriska bröder planerade sprängning av svensk kyrka - gripna i Tyskland

Jesus är sann Gud och sann människa


Senaste kommentaren

Andy Svensson - 02/06-23 17:55
På korset tog Jesus Kristus vår ångest och förbannelse med. Jesus vet hur det är att bli hatad Lars-Göran hans kärlek förvandlar oss och giver oss kraft att förlåta. Se på vad Jesus Kristus har gjort för dig hans död blev en seger för oss ett liv i överflöd. Du har gjort ditt bästa val att välja Jesus som Herren 😊, var välsignad!!

Skrevs i Från förbannelse till frihet: En ovanlig födelsedagshistoria


STÖD APG29
Swish: 072 203 63 74
Paypal: https://www.paypal.me/apg29
Bankkonto (Swedbank)
Clearing: 8150-5 Kontonummer: 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS

FACEBOOK YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM