Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Från förbannelse till frihet: En ovanlig födelsedagshistoria

Andy Svensson
2023-05-31 08:54

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

/bild/andy-svensson-1685514802.jpg

Bild: Andy Svensson i Rom 2018. 

Sedan jag var ung har det ofta hänt något på min födelsedag. Nu fyller jag 55 år idag och Jesus Kristus har tagit bort förbannelsen över min födelsedag på korset. 

Bilden du ser är en maffiaboss från Rom. Skämt åsido, jag är nu 50 år gammal och är på äventyr i vackra Rom. Jag valde att resa hit och fira min födelsedag i vackra Rom. 

Vädret var underbart, ni minns sommaren 2018 då vi hade 28 grader i Rom. Att åka iväg ensam som detta var ett stort steg för mig, ska du veta. 

När jag var på flygplatsen fick jag panik då jag fick fick vänta på mitt bagage en bra stund. När bagaget kom så ropade jag "Halleluja". Några turister bakom mig skrattade till. 

Nu skulle jag hitta till mitt hotell och träffade en glad italiensk man som ville hjälpa mig, men han försökte lura mig på 30 euro. Men jag tog en taxi istället och det kostade 10 euro. 

Jag åt pasta och ännu mer pasta samt tiramisu, min favorit. Jag träffade inte påven. 

Det var fantastiska dagar i Rom, blev så förälskad. Människorna var trevliga mot mig. Jag sa till dem: "I am Mr. Bean from Sweden."

Under mitt liv har min födelsedag ofta varit en förbannelse. När jag fyllde 25 år dök en man upp på festvåningen i pingstkyrkan där jag bjöd in många vänner. Mannen som dök upp när jag talade till mina vänner och tackade för presenterna var en känd missbrukare i staden. 

Han ville prata med mig och jag tog honom åt sidan. Jag såg honom i ögonen och frågade vad han hade på hjärtat. Han sa att något inom honom sa till honom att döda mig. Hm, på min födelsedag. "I Jesu namn", sa jag och han föll ner på marken av Guds kraft. 

Vi bad för honom och demoner manifesterade sig i honom. "Ha ha, tror ni att ni kan driva ut mig?" svarade han. Men jag talade Guds ord och det blev tyst och mannen blev befriad. 

Så såg min födelsedag ut när jag fyllde 25 år. Sedan jag var ung har det ofta hänt något på min födelsedag. Nu fyller jag 55 år idag och Jesus Kristus har tagit bort förbannelsen över min födelsedag på korset. 

Självklart förstår vi vilken fiende som vill stjäla och förstöra, eller hur? Men Jesus Kristus är Herren.

Andy Svensson

#Födelsedag #Rom #Vittnesbörd #Förbannelse #Befrielse #Demoner

Dela:

3 kommentarer

Andy Svensson - 31/05-23 12:30
Var lite svårt att sätta ord när jag skrev det här. Men när jag ser tillbaks under mina år så har det hänt saker på min födelsedag som inte varit bra. Igår hade jag en underbar välsignad födelsedag är så tacksam till Herren för hans nåd. Så mycket nåd och åter nåd.


Lars-goran Marklund - 02/06-23 01:11
Jag har alltid haft ångest på min födelsedag eftersom jag var "Hatabarnet".
Både min Far och Mor var Alkoholister men jag har valt ❤️Guds väg.
💖Jesus👍 har befriat mig. Varför ska alltid min fd vinna?(pga skilsmässa), hon vänder barnen mot mig.Det är bara Morans vila som gäller. Hoppas att jag valt rätt


Andy Svensson - 02/06-23 17:55
På korset tog Jesus Kristus vår ångest och förbannelse med. Jesus vet hur det är att bli hatad Lars-Göran hans kärlek förvandlar oss och giver oss kraft att förlåta. Se på vad Jesus Kristus har gjort för dig hans död blev en seger för oss ett liv i överflöd. Du har gjort ditt bästa val att välja Jesus som Herren 😊, var välsignad!!


Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-03-28 23:49
Be för oss gud vet blodet beskydd i Jesu namn amen.

1 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

De korsfästa

Segern är vunnen och dödens makt är bruten! En välsignad påsk i Herrens närhet

Påsken ur ett judiskt och kristet perspektiv - Göran Lennartsson

Hur man prövar profetior

Ps 72 - Profetia på Jesus Kristus

Tro på Jesus

Skillnaden på Gamla och Nya testamentets profeter

Friköpta från synden

Jesus sätter dig fri från hatet

Jesus är Herren - Christer Åberg live


Senaste kommentaren

Israelvänlig - 27/03-24 20:01
Enligt Steve Cioccolanti som är en seriös och respekterad Bibelförkunnare är solförmökelsen den 8 april sista varningen till USA! https://youtu.be/Knz9lyGQj2Q?si=x2oLRWMiUlaMUNNM Min egen kommentar: Steve Cioccolanti kan ha rätt! Bröder och systrar! Predika evangelium och berätta om solförmökelsen den 8 april! Guds frid!🙏

Skrevs i Hur man prövar profetior


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM