Nyhetsbrev Ny! | Är du frälst? | Bönesidan | Butik | Media | TikTok | Om | Kontakt | Sök
Apg29.Nu
Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
DU BEHÖVER JESUS

Tomás såg i en syn hur balsam lades på hans sår

Sven-Allan Johansson, Tomas Warringer Pujol
2021-06-24 20:59

LÄSARMEJL - Alla åsikter är skribentens egna.

Tomás såg i en syn hur balsam lades på hans sår

Bild: Expressen.

”Jag satt helt blixt stilla och kunde inte röra mig när kvinnan bad för mig. I anden såg jag hur hela ”operationen” gick till. Jag såg hur balsam lades på mina sår. Och Jag såg också att blodmassan togs bort. Demonerna, som hade orsakat alla dessa sår – försvann i ett nu.”

Men låt oss ta Tomás berättelse från början

Hans liv började inte så bra men det tycks ändå få ett bra slut.Tomás föddes i Spanien. Men väldigt snart krackelerade hela familjen, han förklarar:

”Min pappa var fast i alkoholbegär och helt oförmögen att tygla sitt humör, sina känslor och sina reaktioner. Han började misshandla mig när jag var sex månader gammal. Även min mamma fick upprepade knytnävsslag av honom”, säger han.

”I denna hemska situation tog min mamma mig och tillsammans flyttade vi till Sverige. Kvar i Spanien blev min far, helt ensam. Men min mamma kunde inte ta hand om mig. Därför tvingades hon lämna bort mig till en familj, som var kristen.”

”Men där fick jag ingen trygghet eller ro. Istället för kärlek fick jag ännu flera problem och ytterligare sår. Någon uppmärksamhet fick jag inte heller.”

Hat och uppror

”Resultatet blev att hat och uppror, mot allt och alla, växte fram inom mig. Därför blev jag skickad till familjehem efter familjehem, men också till olika stödfamiljer.””Jag har bott hos fem olika familjer under årens lopp. Och, tyvärr måste jag säga, vissa av dessa familjer behandlade mig som skräp. Sociala myndigheter kopplades också in, liksom psykologer – men inget hjälpte. Min insida hade blivit så trasig.”

Kanske var självmord lösningen? Ja, Tomás funderade på sådant i unga år.

Ljusning i sikte  

”Efter många års lidande kom en fin stödfamilj i min väg. Familjen tog hand om mig – på riktigt. Där fick jag kärlek och där blev jag en del av familjen. Jag blev en riktig familjemedlem, fastän de hade egna barn.”

”På 1990 talet blev Jesus presenterad för mig, ute på stan. Efter ett tag förstod jag vad Jesus hade gjort för mig. Detta ledde till en önskan om att ta emot honom i mitt hjärta. Jag blev frälst och gick med i en församling.”

”Trots min frälsningsupplevelse mådde jag fortfarande väldigt dåligt. I min själ fanns såren kvar, vilket ledde till ångest och depression.”

”I församlingen fanns en äldre kvinna som såg mig och min situation. Hon tog hand om mig. Denna kvinna hade utrustats med gåvan att be för människors inre helanden. Vid fem olika tillfällen träffades vi och timtals bad hon för mig, varje gång”, berättar Tomás och fortsätter:

Fick en spruta före ”operationen”

”Innan ”operationerna” började fick jag en ”spruta” av Herren så att jag inte kände någon smärta.”Under förbönen såg Tomás, i en syn, hur änglar kom in i lägenheten – som då fylldes med en underbar Gudsnärvaro.

”Jag såg hur allt pågick. Det var Herren, som genom sina änglar, ”opererade” mig på insidan. Min själ var helt förstörd, den var blodig, full av sår och smutsig.”

”Jag satt helt blixt stilla och kunde inte röra mig när kvinnan bad för mig. I anden såg jag hur hela ”operationen” gick till. Jag såg hur balsam lades på mina sår. Och Jag såg också att blodmassan togs bort. Demonerna, som hade orsakat alla dessa sår – försvann i ett nu.”

”Genom dessa ”operationer” blev jag fullständigt helad och upprättad i min själ. All smärta och ångest försvann.”

”Det är min underbare frälsare och Herre, Jesus Kristus som ska äras”, betonar Tomás till sist.

Sven-Allan Johansson, Tomas Warringer Pujol

#Vittnesbörd #Livsberättelse

Dela:

0 kommentarer

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340


Vill du bli frälst och få evigt liv? Ta då emot Jesus genom att be högt:

Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och har fått evigt liv. Amen.


Senaste bönämnet

2024-04-19 11:46
Jag behövetr Guds hjälp att få min lägenhet såld nu!

3 ber för bönämnet!


Senaste artiklar

På hur många språk finns Bibeln?

Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken

Världskände biskopen Mar Mari Emmanuel knivhuggen i Sydney

Frälsningens budskap: Guds kärlek och Jesu offer

Hästarna gör sig klara att rida igen - De apokalyptiska hästarna i Sakarja och Uppenbarelseboken

De såg, hörde och tog på den uppståndne Jesus

Jag fyller år den 23 april 2024

Jesus är uppstånden - Ja, han är sannerligen uppstånden

Jesus för världen givit sitt liv

Många bevis för att Jesus uppstod från de döda


Senaste kommentaren

Lars-goran Marklund - 16/04-24 18:49
Diktaturer blir ej välsignade av den Gode ❤️Guden. Goda handlingar blir däremot välsignade och skyddade av 💥Herren Ta emot 💖Jesus då sker mirakel om man ber. Bra ❤️❤️❤️

Skrevs i Israels imponerande försvarsförmåga vid Iranattacken


Ditt stöd behövs nu!
SWISH: 072 203 63 74
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN: SE7980000815059343437209 BIC: SWEDSESS
Att sätta in på bankkonto går alldeles utmärkt i fall du vill vara månadsgivare.
FACEBOOK TWITTER YOUTUBE TIKTOK INSTAGRAM